Nya bilar

Suzuki

ACROSS | Swace | Swift | Vitara | S-CROSS | Jimny

Hos oss hittar du alltid Suzukis modellprogram samt våra utvalda begagnade bilar. Alla våra begagnade bilar är genomgångna av vår verkstad och vi lämnar alltid de garantier MRF förordar. 

Suzuki

ACROSS

En ny generation av SUV:ar

Möt ACROSS, en helt ny fyrhjulsdriven laddhybrid från Suzuki. ACROSS bjuder på otrolig elektrisk räckvidd på hela 75 kilometer i kombination med teknik i absoluta toppklass.

Är du också beredd att gå emot konventionerna? Då är ACROSS något för dig. Begränsningarna hos vanliga elbilar och SUV:ar gäller nämligen inte för det här kraftpaketet.

Suzuki

Swace

Bekvämlighet. Självförtroende. Kontroll.

Det är vad du känner när du kör Swace. Tack vare jämn åkkomfort, lätt och följsam styrning samt möjlighet till flexibelt körlägesval är varje körning ett rent nöje.

Och till följd av bilens kurvtagningsstöd (ACA) och finjusterade fjädringssystem är körningen stabil även i skarpa kurvor.

Vart du än kör med nära och kära så kan du helt enkelt lita på bilens avancerade system och säkerhetsfunktioner.

Suzuki

Swift

Ett väldesignat, piggt alternativ inom småbilsklassen

Till att börja med så finns Swift tillgänglig med fyrhjulsdrift, vilket ingen annan bil i samma storlek har. Det innebär att du får energin av en liten bil, med framkomligheten hos en större. Dessutom finns Swift i två versioner – Select och Inclusive. Båda har de Suzukis 12V-hybridteknik som ger extra kraft vid acceleration samt gaspådrag för mindre förbrukning och lägre utsläpp.

Med Swift ingår även många avancerade säkerhetssystem samt flera smarta funktioner som gör körningen både enklare och roligare. Blanda annat ett infotainmentsystem med 7-tums pekskärm och en färddator. Och just ja, en sista sak ingår alltid – körglädje.

Suzuki

Vitara

Funderar du på en ny SUV, och gärna en helt utan kompromisser?

Då är Vitara 4×4 något för dig! Vitara är pionjären som satte SUV-trenden för åratal sedan – och än idag bygger Suzuki vidare på den: steg för steg – förbättring för förbättring. Vitara kännetecknas av dess robusta intryck som kompletteras av rena linjer och eleganta 17-tums lättmetallfälgar.

Förutom att Vitara idag finns som hybrid så kommer den även med avancerad säkerhetsutrustning som standard. Det gör att du både kan känna dig trygg och samtidigt tänka på såväl miljö som din egen ekonomi. Dessutom kan du välja om du vill ha manuell växellåda eller automat med växelpadlar på ratten. Med Vitara får du helt enkelt en SUV som tar för sig, precis så som det ska vara.

Suzuki

S-CROSS

Det bästa av två världar

S-CROSS är en prisvärd crossover som redan i standardutförandet kommer med mängder av utrusning samt ett 48V hybridsystem. Dessutom gör effektiva motorer, intelligent fyrhjulsdrift med AllGrip Select och rejält med utrymme S-CROSS till ett populärt val bland många.

Tack vare kombinationen av SUV och kombi så får du även SUV:ens höga markfria gång och fyrhjulsdrift kombinerat med rymligheten hos en kombi. Det gör att du både får en skönare och säkrare körkänsla samt möjligheten att få med dig allt – och lite till utöver det.

Suzuki

Jimny

Ikonen – nu som lätt lastbil

Sedan debuten 1970 har Jimny representerat kärnan i varumärket Suzuki, och nu lanseras den som en två-sitsig lätt lastbil under namnet Jimny Torakku. Nya Jimny Torakku kommer med en mängd olika förbättringar, bland annat större bagageutrymme på hela 863 liter, plant lastgolv och ett kraftigt lastförskjutningsgaller.

Precis som tidigare modell så kommer Jimny Torakku även med Suzukis mest avancerade system för fyrhjulsdrift – AllGrip Pro 4×4. Det medför att nya Jimny Torakku gör livet ännu mer krångelfritt för äventyrare, som inte alltid har de körvänligaste vägarna framför sig.

Finansiering

Självklart hjälper vi dig med finansiering av din bil. Vi samarbetar idag med Suzuki Finans och DnB finans och kan erbjuda finansiering för både privatperson och företag.

Till Privatperson erbjuder vi avbetalning och privatleasing och till företag leasing och avbetalning. Vi skräddarsyr finansieringen för att den ska passa dig som kund. Tveka inte att be oss om ett förslag, det tål att jämföras mot banken.

Garantier

För bilar som ej omfattas av nybilsgaranti

Garanti i 6 mån eller 1.000 mil, vilket som först inträffar. Gäller för bilar som är högst 36 månader och gått maximalt 5.000 mil.

Garanti i 3 mån eller 500 mil, vilket som först inträffar. Gäller för bilar som är högst 72 månader och gått maximalt 10.000 mil.

Garantin omfattar hela bilen med undantag för eftermonterad extrautrustning så som bandspelare, motorvärmare, larm, etc. Undantag från garantin gäller även för komponenter eller detaljer som fått preciserad anmärkning i varudeklarationen.

Trafikgaranti

Garanti i 3 mån eller 300 mil, vilket som först inträffar. Gäller för bilar som är äldre än 6 år eller gått mer än 10.000 mil. Gäller för bilar som kostar 50.000 kr eller mer.

Garanti i 1 mån eller 100 mil, vilket som först inträffar. Gäller för bilar som kostar mindre än 50.000 kr.

Garantin gäller för trafiksäkerhetskomponenter som omfattas av den obligatoriska kontrollbesiktningen.

Vi kontaktar dig!

Lämna e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig så snart vi kan.